Heeft u last van hardnekkige klachten, spanningen of (geestelijke) vermoeidheid en wilt u niet te afhankelijk worden van pillen? Kom gerust eens langs voor een vrijblijvend gesprek. Dat kan ook in het begin van de avond.

is een solo therapiepraktijk in de hart van de stad, gespecialiseerd in klachten die mede ontstaan rondom het werk.  Denk aan  RSI, hoofdpijn of rugklachten, maar ook aan overspannenheid en 'Burnout'.

Mijn klandizie bestaat doorgaans uit mensen die veel hoofdwerk verrichten en bij wie lichaam en 'geest' langs elkaar heen zijn gaan leven.  Mijn uitgangspunt is dat je meer kunt bereiken door minder te doen en dat je pijn, spanning, onrust, hoge bloeddruk, angst en depressies kunt bestrijden met (veel) minder medicijnen.

Lees meer over mijn aanpak onder ‘therapie’. Hart fysiotherapie biedt echter meer dan alleen fysiotherapie. U kunt bij mij ook terecht voor coaching, mindfulnesstrainingen, massages, biofeedback en eHealth (online oefeningen en training). Ook verzorg ik in-company adviezen en workshops.

Voor therapie kunt u zich aanmelden met, maar ook zonder verwijzing door een arts.  U kunt zelf een afspraak inboeken, alvast dit formulier toesturen (waarna ik contact met u opneem) of mij bellen: 06 23576692.

Als u geen verwijzing heeft dan is de eerste afspraak gratis (30 min), zodat we samen kunnen bepalen of u bij Hart op de juist plaats bent.

Jip Driehuizen

 

Direct afspraak maken:

Let op: dinsdagmiddag (13-19 uur) en vrijdagochtend (8-13 uur) 1ste Schinkelstraat 26. Andere dagen: Nieuwe Keizersgracht 58.

Abonneren Nieuwsbrief

4 x jaar

Name *
Name

 Klik op plaatje om je in te schrijven voor de workshop

Klik op plaatje om je in te schrijven voor de workshop

WORKSHOP ‘MINDFULNESS EN ZELFZORG

Woensdag, 2 september 2015; webinar 'meten van stress en de invloed van mindfulness 17.00 uur

Maandag 12 september workshop 'Stress & Mindfulness' 20.00 uur