Mindfulness bij Hart Fysiotherapie

        De Training

De Mindfulness-training blijkt een zeer goede aanvulling op de therapie als het gaat om overbelastingsklachten zoals burnout, hyperventilatie, spanningshoofdpijn, RSI en chronische moeheid. Tijdens de training leer je de oefeningen om niet alleen meer ontspanning aan te brengen in je lijf, maar ook om de geest rustiger te krijgen. Voorts is de training ook een methode om te leren de oefendiscipline in je leven te integreren.

Meer informatie over de training vind je hier.

De volgende 10-weekse trainingen start op maandag 1 februari van 19.30 tot 21.30 uur aan de Nieuwe Keizersgracht. 

        De Workshop

Als je wel al eens gehoord hebt over mindfulness, maar je weet nog niet van de hoed en de rand dan geven we je de gelegenheid om deze workshop te volgen. Tijdens de workshop vertel ik iets meer over de indrukwekkende theoretische achtergrond van mindfulness; hoe een oeroude ontspan-methode nu wetenschappelijk is bewezen. Tevens ga je tijdens deze workshop ook een aantal oefeningen ervaren en laat ik zien aan de hand van biofeedback-meting wat de impact is van deze oefeningen op het lijf.

Meer informatie over de workshop vind je hier.

De volgende workshop vindt plaats op ....

         De Webinar

Een groot deel van de workshop-uitleg én meer informatie over de training komt aan de orde tijdens mijn online webinars. Deze kun je dus, geheel vrijblijvend, thuis volgen als je je inschrijft.

De volgende webinars vinden plaats op ...

         Individuele mindfulness training

Er zijn een aantal voordelen aan het individueel volgen van een mindfulness-training. Zo kunnen we starten wanneer we willen en de duur van de periode kiezen waarop de training plaatsvindt. Verder kan het aanbod helemaal op maat gesneden zijn en nemen we die thema’s en oefeningen door die voor jou het meest van toepassing zijn.

De bijeenkomsten duren wel korter als tijdens een groepstraining, maar je krijgt goeddeels dezelfde oefeningen. Je wordt tijdens de sessies flink gestimuleerd om de oefeningen thuis toe te passen.

Er zijn verzekeraars die een individuele mindfulness-training vergoeden vanuit het aanvullende (en alternatieve) pakket. Vaak nog makkelijker als een groepstraining.