Mindfulness- en ontspanningstraining: ‘Aandacht voor jezelf’

Volgende training start op dinsdag 19 september om 19.30 uur aan de Nieuwe Keizersgracht te Amsterdam

Alles wat aandacht krijgt groeit en bloeit, dus ook bij aandacht aan jezelf.

‘Aandacht voor jezelf’ is een 8-delige training met de oefeningen uit de mindfulness-meditatie, maar ook met yoga- , adem- en ontspanningsoefeningen.  Het belangrijkste doel van de training is om (weer) te leren, met meer aandacht voor jezelf, zorgelozer te leven! Dit doen we aan de hand van 8 ontspannen avonden, en een terugkombijeenkomst, waarbij je aangespoord zult worden om deze ontspanning vooral ook te integreren in je dagelijks leven, in welke vorm dan ook.

Onderzoek laat zien dat je deze zelfzorg écht kun leren met als prettige consequentie het verminderen van de kans op spanningsklachten, pijnklachten en vermoeidheid, maar ook het overwinnen van slaapproblemen, gepieker en somberheid en het verbeteren van je concentratie. Je eventuele afhankelijkheid van medicijnen zal verminderen! Het idee achter de training is dat je door meer aandacht voor jezelf je de mechanismen in werking zet die het zelfhelende vermogen of zelfrelativeringversterkt.

Onderdeel van de training is het thuis-oefenen via www.Beweging.tv. Hier staan oefeningen van 3 tot 45 minuten. We kijken per week, en per persoon wat haalbaar is om resultaat te boeken.

 Intake en kosten

Als je wilt kun je voor het begin van de training langskomen voor een intake, waarbij ik ook een energie-assessment doe (stressmeting). Ook kunnen we dan praten over een betalingsregeling als financiën een probleem zijn.

De kosten bedragen € 225,-  voor 8 bijeenkomsten van ca 2 uur en een terugkombijeenkomst van een halve dag. Inbegrepen is een abonnement op www.beweging.tv,. Wil je ook komen voor de intake met de interessante stressmeting bedragen de kosten € 250,-.

Meer informatie en aanmelden

Klik hier voor een pdf-bestand met meer informatie over de training (data op dit formulier zijn uiteraard anders + nog een paar kleine wijzigingen).

meditatie2.jpg

Je kunt je aanmelden (ook voor alleen interesse) via deze link. Na het invullen en opsturen ontvang je een uitnodiging voor de intake als je die wilt en uitleg over hoe je kunt betalen.