Workshop ‘Mindfulness en zelfzorg’ Een inleiding in aandachtstraining voor ontspanning en concentratie

De volgende workshop staat gepland op woensdag 27 augustus om 16.00 uur (mogelijk via een online webinar).

Meditatie in de vorm van de ‘Mindfulness Aandachtstrainingen’ mag zich verheugen in een alsmaar stijgende belangstelling. Er is (veel) wetenschappelijk onderzoek dat laat zien dat het helpt bij een scala van aandoeningen en het verbeteren van de concentratie. In mijn workshop ‘mindfulness en zelfzorg’ van ca 2 uur brengen we je de beginselen bij van aandachtstraining door middel van meditatie.  We demonstreren je via biofeedback-apparatuur hoezeer je geest en lichaam verbonden zijn. En we leggen uit dat je, door het doen van meditaties, niet alleen lichamelijk meer ontspannen kunt raken, maar geestelijk ook sterker. Uiteraard doen we tijdens de workshop een aantal intensieve meditatie-oefeningen. Deze worden zittend (op een stoel) uitgevoerd.

Na afloop van deze workshop kan iedere deelnemer via een eigen account op onze site www.beweging.tv zelf doorgaan met het beoefenen van mindfulness-meditatie als hij of zij dat wil.

Zonder aansluiting op Beweging.TV is de workshop gratis. Voor € 10,- kun je drie maanden alle oefeningen en programma's uitproberen

Aanmelden

Deze workshop kan ook bij bedrijven gegeven worden.